Οδηγίες για το ξενοδοχείο Nicola από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών

Οι παρακάτω είναι οι ευκολότεροι τρόποι να φτάσετε στο ξενοδοχείο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

ΜE AYTOKINHTO
Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», οδηγείστε επί της Αττικής Οδού. Πάρτε την έξοδο 10B και οδηγείστε επί της οδού Κύμης προς την πλατεία Κυψέλης (περίπου 7 χλμ. ευθεία). Μόλις φτάσετε στην πλατεία Κυψέλης, πάρτε την οδό Κυψέλης και στρίψτε αριστερά στο τρίτο φανάρι (οδός Ζακύνθου). Στο τέλος της Ζακύνθου στρίψτε αριστερά στην οδό Πεστών και στη συνέχεια στρίψτε δεξιά στην οδό Ωλένου. Στο αριστερό σας χέρι θα βρείτε το ξενοδοχείο Nicola.

ΜΕ ΤΑΞΙ
Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο μπορείτε να πάρετε ταξί από την αφετηρία στην έξοδο 3. Θα σας κοστίσει 38€ (από τις 05:00 έως τις 00:00) ή 55€ (από τις 00:00 έως τις 05:00).

ΜΕ ΜΕΤΡΟ
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Μετρό: Η πρώτη αναχώρηση είναι στις 06:30 και η τελευταία στις 23:30. Υπάρχει σύνδεση κάθε 30 λεπτά. Πάρτε τη ‘μπλε γραμμή’ και κατεβείτε στον σταθμό ‘Πανόρμου’. Κόστος εισιτηρίου Μετρό ανά άτομο: 10€. Από το σταθμό ‘Πανόρμου’ πρέπει να πάρετε ταξί για να φτάσετε στο ξενοδοχείο (απέναντι από τα δικαστήρια Ευελπίδων). Το κόστος είναι περίπου 4€.

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Από το αεροδρόμιο μπορείτε επίσης να πάρετε το λεωφορείο (X95) και να κατεβείτε στην πλατεία Μαβίλη στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Το λεωφορείο λειτουργεί όλο το 24ωρο. Αναχωρεί κάθε 15-20 λεπτά από το τερματικό του αεροδρομίου. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6€ ανά άτομο. Από την πλατεία Μαβίλη πρέπει να πάρετε ταξί για το ξενοδοχείο (απέναντι από τα δικαστήρια Ευελπίδων). Το κόστος είναι περίπου 5€.

Οδηγίες για το ξενοδοχείο Nicola από το λιμάνι του Πειραιά

ΜΕ ΤΑΞΙ
Κατά την άφιξη σας στο λιμάνι μπορείτε να πάρετε ταξί από την αφετηρία στις αποβάθρες.

ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (πράσινη γραμμή Μετρό) και να αποβιβαστείτε στον σταθμό ‘Βικτώρια’. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 1,40€ ανά άτομο. Ο σταθμός βρίσκεται 1,5 χλμ. μακριά από το ξενοδοχείο. Από εκεί πρέπει να πάρετε ταξί για το ξενοδοχείο (απέναντι από τα δικαστήρια Ευελπίδων). Το ταξί θα στοιχίσει περίπου 4€.